Tuesday, March 9, 2010

countdown, =,="

HEHEE.. yeah yeahh! paper bio done! lega doe hati, tak payah baca susa susa.. korang msti nak tau ape terjadi pada paper aku tadi an? HAHA.. gile laaa, soalan essay kuar osmosis! trus tringat sir freddy, HAHAA.. haishh! aku rase korg pn da naik mnyampah asyk2 sir freddy jew org sebut, HAHA.. die baik oke! nice person :) okee! jawap2, bole laa.. tapi adew yg tak tahu, so ape lagi.. tak payah sasaran, main tembak jew.. HAHAA.. dlam kelas, org tgok ramai da trlentok daa.. memang la, mngantuk kot! HUHU.. ntah la, ntah ape jd ngn bio tu, ntah2 failed.. eee, TAK MAHU! :(( da la, tak mau ingat lagi.. ha! hari nie balik awal ouh, pukul 1 pm. kalau tidak, balik umah msti dlam pkul 7 or 8 pm, yelaa asyk stay back kt skola jew.. HUHU.. ermm! tgah pikir niee.. esok dew meeting tuk ajk pusat sumber, ktorg nk bwat perasmian something.. ape die? adelah! HEHEE.. captain syaza, sesuai kew? HAHA.. besar tanggungjawab niee.. HUHU.. as a leader, msti la kena guard adek2 yang lebih mude, btul tak? haiyoo, susa tahu.. tapi da berangan2 da, nak upgrate library la, nak aktifkan pengawas la, mcm mcm laa.. HUHU.. emm, bukan nak kate apelaa, budak2 skrang nie da malas bertugas, geram btul tgok, haishh! tak kan nak mara mara diorg, eeee, tak berani laa, diorang pn kenal kak syaza diorang tak mara mara, HAHAA.. cehh! bangge! HAHAA :) tak pelaa, tee kian kat adew, die bole kot! and ajk lain pun adew, HEHEE.. emm, nak cite ape lagi ye? lame betul tak dgar cite my budak tu, pe cite die ha? blog pun tak update.. HUHU.. cuti cuti, cepat la kau datang, aku nak cuti, nk cuti, nk cuti!!!!!!






thinking of you,
sape?
you larh! HAHA :PP
wekk wekk,
perasan, tak malu! HAHA :PP

2 comments:

  1. HAHA,
    ye yee,
    kalau awk prasan oke gak,
    mmg rndu awk pun,
    HAHA :))

    ReplyDelete

lets comment,